Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر فناوری اطلاعات چهلمین جشنواره فیلم فجر گفت: بلیت فروشی فیلم‌های چهلمین جشنواره فیلم فجر به صورت آنلاین از ساعت ۱۰ صبح روز ۶ بهمن ماه آغاز می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مدیر فناوری اطلاعات چهلمین جشنواره فیلم فجر گفت: بلیت فروشی فیلم‌های چهلمین جشنواره فیلم فجر به صورت آنلاین از ساعت ۱۰ صبح روز ۶ بهمن ماه آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


میلاد شُکرخواه مدیر فناوری اطلاعات چهلمین جشنواره فیلم فجر گفت: فروش بلیت فیلم‌های جشنواره به صورت آنلاین از طریق سامانه‌های بلیت‌فروشی «ایران‌تیک»، «سینماتیکت» و «گیشه هفت» برای عموم مردم در سراسر کشور امکان پذیر است.


او با بیان این که فروش بلیت فیلم‌های جشنواره در ۶۱ سالن سینمای تهران از ساعت ۱۰:۰۰ روز چهارشنبه ۶ بهمن آغاز می‌شود، ادامه داد: فروش بلیت فیلم‌های جشنواره امسال، بدون هیچ محدودیتی و تنها به شرط وجود ظرفیت باقیمانده در سینما‌ها و سانس‌های نمایش‌دهنده فیلم‌ها، تا ۲۲ بهمن ماه برای عموم مردم در سامانه‌های آنلاین فروش بلیت فعال خواهد بود.


مدیر فناوری اطلاعات چهلمین جشنواره فیلم فجر با اشاره به این که هر فرد با یک شماره تلفن همراه می‌تواند از هر ۲۲ فیلم بخش مسابقه سینمای ایران، تا سقف ۲ بلیت تهیه نماید، گفت: از آنجا که بلیت‌های خریداری شده در جشنواره امکان ابطال یا تعویض ندارند، به مخاطبان گرامی توصیه اکید می‌شود؛ در انتخاب سینما، سالن و سانس مورد نظر دقت لازم را به عمل آورند.


ستاد جشنواره فجر از دوره سی و نهم، به منظور افزایش سطح رضایتمندی تماشاگران و در راستای سیاست انتخاب آزادانه تماشای هر فیلم در سینما و سانس مورد نظر، فروش بلیت به صورت سِری را از دستور کار خارج کرده است تا امکان خرید هر قطعه بلیط برای هر فیلم، در سانس و سالن مورد علاقه تماشاگران فراهم باشد. در این دوره ما با همین سیاست، فرآیند بلیت فروشی جشنواره را انجام خواهیم داد.


شُکرخواه درباره نحوه اخذ آرای مردمی هم گفت: به تعداد بلیت‌های خریداری شده برای هر فیلم، کد شرکت در رای‌گیری به خریدار آن تعلق خواهد گرفت. به عبارت دیگر، هر صندلی به منزله یک کد رأی خواهد بود؛ بنابراین زمانی که تماشاگران بلیت فیلمی را قبلاً از طریق سامانه‌ها آنلاین خریداری کرده‌اند، را از طریق کیوسک مستقر در سینما چاپ یا از گیشه دریافت می‌کنند، کد شرکت در رأی‌گیری برای آن‌ها صادر می‌شود و ۹۰ دقیقه پس از چاپ بلیت، تماشاگران پیامک مربوط به شرکت در آرای مردمی را که حاوی کد رأی است، دریافت می‌کنند.


او ادامه داد: تماشاگران می‌توانند پس از تماشای فیلم مورد نظر به نشانی اینترنتی https://fajrvote.samfaa.ir مراجعه و پس از وارد کردن شماره تلفن همراه، انجام عملیات اعتبارسنجی و وارد نمودن کد دریافتی از طریق پیامک، رای خود را با ارزش ۱ تا ۵ ستاره ثبت نمایند. در این دوره مبنای محاسبه آراء، براساس طیف لیکرت که یکی از رایج‌ترین شیوه‌های امتیازدهی است، خواهد بود. در همین راستا، علاوه بر ثبت رای به صورت یک ستاره کامل، امکان ثبت رای به صورت «نیم ستاره» هم پیاده‌سازی شده است.


مدیر فناوری اطلاعات چهلمین جشنواره فیلم فجر در مورد ایمنی رأی‌گیری به صورت آنلاین نیز توضیح داد: کد رای به صورت رقم عددی و ترتیبی تولید و برای تماشاگر پیامک خواهد شد، لذا امکان تقلب در آن امکان‌پذیر نخواهد بود. علاوه بر آن، به فیلم‌هایی که در سانس فوق‌العاده اکران می‌شوند، کد رأی تعلق نمی‌گیرد. به منظور حفظ حقوق صاحبان آثار و سهولت در اخذ آرای تماشاگران گرامی، از زمان پایان فیلم مورد نظر، تا ۱۲:۰۰ ظهر روز بعد، امکان ثبت رأی در سامانه اخد رأی فعال خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فیلم فجر فروش بلیط تماشاگران بلیت فیلم های جشنواره صورت آنلاین بلیت فروشی فروش بلیت مورد نظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۴۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت

جشنواره‌ها عموما عامل انگیزشی بسیار قوی برای تولیدکنندگان آثار رسانه ای، هنری و پژوهشی هستند که این تولید کنندگان تلاش دارند تا علاوه بر محک خود در بستر جشنواره با تنوع تولید و اندیشه و دیدگاه‌های متفاوت نیز در موضوعات مورد علاقه خود بیشتر آشنا شوند و بر وجوه آموزشی موجود در جشنواره‌ها در کنار مباحث رقابتی توجه دارند.

امروز، معاونت صدای رسانه ملی به مأمن و مرکز مهم در زمینه مستندسازی تبدیل شده و حامی جدی مستندسازان است. مروری بر آثار ارائه شده در این دوره از جشنواره پژواک و اذعان داوران در این عرصه به خوبی اثبات می‌کند بسیاری از برنامه سازان پیشکسوت و جوان در حوزه مستندسازی آثار فاخر و تأثیرگذاری را ساخته و به سراغ سوژه‌های ناب برای مستندسازی رفتند. 

جشنواره مستند رادیویی پژواک محملی شده تا قالب مستندسازی در رادیو احیا شود و مستندسازان رادیویی در فضایی سالم با یکدیگر رقابت کنند. همچنین در سایر شبکه‌ها نیز فضای مناسبی برای پخش آثار شاخص و برتر مستند ایجاد کرده است. نتیجه این است که امروز، برنامه‌های مستندمحور رادیو، پرشنونده هستند و به واسطه رادیو، مستند‌ها جایگاه ویژه‌ای نزد ذائقه مردم یافته است.

از سوی دیگر جشنواره پژواک فرصتی فراهم کرده تا مردم هم در این جشنواره سهمی داشته باشند. هدف از این بخش، افزایش تعامل میان برنامه سازان و مخاطبان و از سوی دیگر شناسایی افراد مستعد در این حوزه است. همچنین آثار قابل داوری در بخش مردمی نسبت به دوره‌های گذشته به لحاظ کمی و کیفی رشد داشته و این نشان می‌دهد مردم علاقمند به این قالب از برنامه سازی هستند. ضمن این که در حوزه مردمی سعی شده گونه‌های راحت مستند (مستند روایی و گزارشی) گذاشته شود تا علاقمندان به این عرصه وارد میدان شوند. بخش مردمی جشنواره پژواک در راستای نگاه تحولی معاونت صدا مبنی بر راه اندازی نهضت تولیدات مردمی است که این نگاه به جد دنبال می‌شود.

در واقع ایجاد فضای تعاملی میان مردم و مستندسازان و احترام به نظر و علاقه شنوندگان رادیو هم از دیگر مزیت‌های این رویداد است. جشنواره مستند پژواک نیز همچون بسیاری دیگر از جشنواره‌های رادیو با مشارکت عموم مردم برگزار می‌شود. به این ترتیب که برای همه مردم این امکان فراهم شد تا بهترین فیلم‌های مستند از نگاه خود را انتخاب و در این جشنواره شرکت دهند. بدون تردید نظرات مردمی نیز به تقویت فعالیت رادیو در زمینه تولید و پخش آثار مستند کمک می‌کند. 

از سوی دیگر دوری از کلیشه‌های رایج، خلق و اجرای طرح‌های نو، تحولی عمیق در محتوا و اضافه شدن بخش‌های ویژه همچون وعده صادق و... حاصل توجه جشنواره پژواک در سومین دوره است.

مراسم افتتاحیه این جشنواره همزمان با سالروز ۸۴ سالگی رادیو برپا شد و برگزیدگان بخش‌های برنامه‌های مستمر، مستند‌های مستمر، مشاغل و مستندنگاری اعلام شدند. اکنون که به روز‌های اختتامیه نزدیک می‌شویم، قرار است برگزیدگان راویان حقیقت در بخش‌های اصلی، ویژه و مردمی اعلام شود و تندیس‌های طلایی در دستان راویان حقیقت در رادیو قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • بلیط فروشی بازی استقلال و ذوب آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • ۴۵ روز تا ۶ ماه حبس برای خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن پرند
  • حداکثر ۶ ماه حبس برای خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن پرند
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • مبلغ یارانه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب برای نمایشگاه کتاب اعلام شد + نحوه ثبت نام
  • این تخم‌مرغ‌ها را مصرف نکنید